Worldcom PR Group: o noua identitate online

Worldcom PR Group: o noua identitate online
24 Sep 2015

Worldcom Public Relations Group a lansat, recent, noul website www.worldcomgroup.com, pentru o mai buna interactiune cu potentialii si actualii clienti, dar si cu membrii retelei (peste 100 de agentii din intreaga lume).

De ce e important Worldcom pentru industria globala a comunicarii? Organizatia e un parteneriat al unora dintre cele mai bune si experimentate agentii independente de PR de pe glob. Agentiile membre sunt admise in retea dupa ce indeplinesc niste standarde foarte stricte privind procedurile de lucru, experienta si soliditatea financiara (care se traduc prin capabilitatea de a crea si executa proiecte sofisticate de comunicare, in cele din urma).

Colaborarea cu o agentie locala membra Worldcom ofera unui client acces la o diversitate fara egal de minti, experiente si consultanti in PR, nu doar din punct de vedere geografic, dar mai ales al pregatirii si dedicarii.

Asta inseamna ca, indiferent de dificultatea cerintelor, indiferent de provocare, geografie sau industrie, Worldcom are resurse pentru a raspunde. In Romania, Worldcom PR Group e reprezentata de agentia de PR Media Pozitiv.

Vizitati www.worldcomgroup.com: e o experienta in sine!

share

PReach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

v2