Venezuela lucreaza cu o firma de PR din Washington

demonstratie venezuela
14 Sep 2015

 

La numai cateva luni dupa ce presedintele Nicolás Maduro a lansat o noua campanie anti-americana, ambasada venezueleana din Washington a fost mandatata sa semneze un contract de 150.000 de dolari cu firma FitzGibbon Media, din capitala SUA. Contractul e valabil pana in noiembrie a.c. si cuprinde servicii de “relatii media si strategii de relatii publice”, scrie BuzzFeed.

Culmea, contractul a fost semnat in iunie anul acesta, luna in care Maduro l-a amenintat pe Barack Obama cu o petitie in care 10 milioane de oameni denunta agresiunea americana, petitie pe care ar fi urmat sa i-o inmaneze la Sumitul Americilor – o reuniune regionala la care participa 35 de natiuni din regiune.

Venezuela se confrunta cu probleme interne serioase din cauza situatiei economice si a crizei diplomatice cu Columbia. Doar in ultima luna, Venezuela a deportat mii de columbieni acuzati de “implicare in activitati criminale”. FitzGibbon, agentia recent contractata, a trimis comunicate de presa in numele guvernului venezuelean. In cel mai recent, se mentioneaza ca “Venezuelei i-a fost recunoscut – de catre Consiliul ONU pentru Drepturile Omului – tratamentul uman la care ii supune pe refugiati, pe care ii ajuta sa beneficieze de programe sociale, neavand tabere de refugiati, ceea ce le permite o integrare mai usoara in societatea venezueleana”.

Foto: ©Shutterstock

share

PReach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

v2