Scott Chaikin: noul presedinte executiv al boardului Worldcom PR Group

Scott Chaikin: noul presedinte executiv al boardului Worldcom PR Group
09 Jul 2015

Fostul director executiv al agentiei Dix & Eaton din Cleveland, SUA, Scott Chaikin, a fost ales presedinte executiv al boardului asociatiei Worldcom Public Relations Group. Numirea a avut loc la recenta reuniune globala a organizatiei, desfasurata la Rio de Janeiro.

Iata si declaratia lui Chaikin, dupa numire: “Diversitatea si experienta membrilor organizatiei spun totul despre obiectivul si rostul Worldcom, o organizatie care livreaza rezultate de top pe orice tip de piata – structura sau geografie – combinand expertiza locala cu know-how global, venit din partea membrilor din retea. Partenerii nostri sunt alesi foarte atent si impartasesc liber experienta acumulata in decenii de practica, in beneficiul clientilor si al agentiilor membre. Modelul nostru de parteneriat ne permite o flexibilitate unica de a oferi clientilor rezultatele pe care le asteapta, fara a trece prin structura stufoasa a unei corporatii“.

Worldcom Public Relations Group este cel mai mare grup de agentii independente de PR din lume, cu mai multe birouri si reprezentante pe glob decat orice alta retea multinationala. Creata in 1988, organizatia reuneste cele mai performante agentii de PR pentru a deservi clienti locali, regionali si internationali, reusind sa mentina un control riguros pe client-service, prin agentiile independente. Prin Worldcom, clientii au acces la expertiza de comunicare a specialistilor de PR care inteleg limba, cultura si regulile unei culturi specifice, de interes pentru business. Agentiile membre isi concentreaza aria de expertiza pe cateva domenii importante: crisis management si issues management, B2B, health care, investor relations, public affairs, sustainability, technology si travel&tourism. In Romania, Worldcom PR Group este reprezentata de agentia Media Pozitiv.

share

Rares Petrisor

Comments

  1. […] Pozitiv: Scott Chaikineste noul presedinte executiv al boardului Worldcom PR […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

v2