PR News: King’s College London lucreaza cu 19 agentii de PR!

PR News: King’s College London lucreaza cu 19 agentii de PR!
08 Feb 2017

Publicatia PR Week publica detalii despre contractul total de 2 milioane de lire sterline pentru PR acordat de King’s College London catre nu mai putin de 19 firme de relatii publice! Printre cele mai cunoscute: Edelman, Hill + Knowlton Strategies, Lansons.

Universitatea si-a impartit comunicarea in 5 directii strategice:

  • programul de expozitii
  • promovarea expertizei universitatii (educatie, cercetare
  • promovarea studiilor politice, de business si studiilor de drept
  • management de criza
  • parteneriate internationale

*-*

Veniturile Omnicom PR au crescut cu 7.7% in trimestrul IV 2016, ceea ce intregeste performanta anului trecut la o crestere totala de 2.8%, anunta managementul companiei din New York. Divizia de PR a performat cel mai bine, a declarat CEO-ul Omnicom Public Relations Group, Karen van Bergen, care s-a aratat multumita “si de venit, si de nivelul marjei de profit”. Totalul veniturilor diviziei de PR a grupului s-a ridicat la $359 milioane.

*-*

Industria de PR din Irlanda priveste cu optimism catre 2017: un studiu recent facut printre profesionistii de relatii publice arata ca 43% dintre ei se asteapta la o crestere a bugetelor, anul acesta. In pofida efectelor Brexitului si a incertitudinilor legate de politicile SUA, 52% dintre specialistii PR din Irlanda cred ca bugetele vor ramane neschimbate in 2017, ceea ce e un semn de optimism.

Studiul se bazeaza pe 130 de raspunsuri, ceea ce reprezinta 13.5% dintre membri inscrisi in asociatia nationala irlandeza de PR, PRII.

Foto: © Shutterstock

 

 

share

PReach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

v2