Google, angajat intr-un razboi de PR cu Hollywoodul

Google, angajat intr-un razboi de PR cu Hollywoodul
19 Jun 2015

Pirateria. Acesta este fondul bataliei permanente a luptei juridice si de relatii publice dintre colosul tehnologic, Google, si studiourile de productie si asociatiile profesionale de la Hollywood care sustin ca gigantul cautarilor pe net beneficiaza de pe urma traficului de material ilegal (fara copyright).

Google a mers pana acolo incat a dat in judecata institutia Procurorului Statului Mississippi, despre care surse citate de publicatia TweakTown sustin ca ar fi colaborat direct cu MPAA in construirea unui caz solid impotriva companiei de technologie.

“Google se autodescrie ca fiind o victima inocenta a eforturilor celor care incalca drepturile stipulate de Primul Amendament al Constitutiei SUA. In realitate, Google e departe de a fi o companie incocenta”, au declarat reprezentantii MPAA in fata judecatorului.

Pirateria pe internet este o eterna problema pentru MPAA, problema pe care Asociatia Cinematografiei Americane nu prea stie cum s-o rezolve. In ultima vreme, s-a ajuns inclusiv la lobbying politic, mai ales ca modalitatile de clarificare juridica sunt extrem de complicate, mai noteaza publicatia citata.

sursa foto: ©Shutterstock

share

Rares Petrisor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

v2