Doi noi parteneri se alătură Grupului Worldcom Public Relations

Doi noi parteneri se alătură Grupului Worldcom Public Relations
02 Mar 2018

Keating & Associates (Irlanda) și Providence Consulting, Inc. (California) devin parteneri ai grupului

Grupul Worldcom Public Relations, parteneriatul mondial de top din care fac parte companii de PR, reprezentat exclusiv în România de agenția de PR Media Pozitiv, își sporește puterea prin adăugarea unor noi parteneri: Keating & Associates – Dublin, Irlanda, și Providence Consulting, Inc. – Bakersfield, California. Pe lângă faptul că aduc oportunități geografice fructuoase, aceste companii sunt agenții de excepție, fiecare contribuind cu un set unic de abilități în cadrul parteneriatului.

“Worldcom caută în continuare companii independente excelente cu ajutorul cărora să extindem rețeaua, acoperirea geografică și expertiza în industrie”, spune Sean Rossall, CEO al Dick Jones Communications și președinte al consiliului de administrație pentru regiunea Americilor. “Providence ne susține practicile solide din domeniul public affairs, cât și prezența noastră pe Coasta de Vest.”

“De multă vreme căutăm un partener puternic în Irlanda, iar Keating a meritat așteptarea”, a adăugat Andras Nagy, director Probako Communication și președinte al consiliului EMEA. “Aceștia vin cu expertiză și cu un minunat istoric de reușite care ne întăresc parteneriatul din regiune și cel la nivel mondial.

Keating & Associates, una dintre companiile de top din Irlanda în domeniul consultanței în comunicarea corporativă, este o companie consolidată, respectată, ce oferă partenerilor, clienților și posibililor noștri clienți acces la o consiliere fiabilă în domeniul public relations în toată Irlanda. Providence Consulting Inc., o companie de comunicare și marketing autorizată ca având acționariat feminin, este specializată în domeniul public affairs – reprezentând industrii, inclusiv petrol și gaze, minerit, imobiliare, energie solară și altele în procesele complexe de acordare a avizelor. (A se vedea profilurile agențiilor mai jos)

“Worldcom folosește termenul ‘parteneriat’ deoarece este forța care impulsionează interacțiunea dintre membrii noștri”, spune Patrik Schober, Managing Partner la PRAM Consulting și președintele global al Worldcom. “Toate agențiile actuale și agențiile pe care le primim în parteneriat sunt dedicate oferirii partenerilor lor cunoștințe și informații despre cele mai bune practici pentru a ne susține reciproc clienții existenți prin expertiză geografică și a industriei și pentru a colabora în cadrul unor noi oportunități. Rezultatele se manifestă prin partenerii care, individual și colectiv, oferă servicii de PR la cel mai înalt nivel la scară locală, regională și globală.”

Keating & Associates, Dublin, Irlanda

Fondată în 1992, Keating & Associates și-a construit o reputație de lider în domeniul consultanței în comunicarea corporativă în Irlanda. Oferă servicii complete de public affairs și public relations cu o experiență de neegalat câștigată în proiecte la scară mare de investiții străine directe și de infrastructură.

Compania oferă clienților consiliere în cadrul campaniilor care vizează factori de decizie, comunități și media și lucrează cu organizații din mai multe domenii incluzând servicii financiare, afaceri în agricultură, marină, sectorul farmaceutic, tehnologie și energie și resurse naturale. Printre clienții săi se află undele dintre cele mai mari și mai cunoscute corporații din lume, organisme publice, asociații comerciale și ONG-uri.

www.keating.ie

Providence Consulting, Inc.

Providence Strategic Consulting, Inc. este o companie de comunicare și marketing autorizată ca având acționariat feminin din centrul statului California. Compania este specializată în crearea unor campanii moderne, eficiente de marketing digital și publicitate pentru societăți și organizații. Providence este, de asemenea, compania lider din regiune în domeniul public affairs – cunoscută pentru dezvoltarea planurilor de comunicare strategică ce îndrumă cu succes proiectele pentru aprobări guvernamentale. Compania are un istoric perfect în ceea ce privește numeroasele campanii de inițiativă de vot și este un susținător de succes al proiectelor de dezvoltare în sectoarele imobiliar, rafinarea petrolului, minerit, energie solară, petrol și gaze. Viziunea Providence Strategic Consulting este de a fi cea mai importantă companie de comunicare, oferind cele mai bune planuri strategice, cele mai eficiente inițiative tactice și cea mai mare rată a succesului din clasa sa.

Clienții companiei constau din societăți și organizații din domeniul petrolului și gazelor, asistenței medicale, alimente și băuturi, aplicarea legii nonprofit, apă, minerit, energie solară, legislație și telecomunicații.

www.provconsult.com

share

PReach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

v2