CompetitIAA – a VI-a editie

CompetitIAA – a VI-a editie
13 Oct 2016

Comunicat de presa: IAA Young Professionals

La 10 octombrie a.c., s-a dat startul proiectulul CompetitIAA, ajuns anul acesta la a VI-a editie. Proiectul CompetitIAA a inceput in anul 2010, iar in total a adunat peste 600 de participanti si 53 de echipe finaliste.

Proiectul este organizat de asociatia IAA Young Professionals si isi propune ca in fiecare editie sa ofere studentilor pasionati de marketing si de comunicare sansa  unei experiente practice prin simularea unui pitch pentru 7 clienti importanti. Anul acesta, participanii vor avea ocazia de a raspunde unui brief din partea unor clienti importanti ca: Accesa, Banca Transilvania, Visa (prin proiectele de educatie financiara BaniIQ si Banii pe Net), Gillette, Sykes, Untold Festival si IAA (International Advertising Association).

Studentii si masteranzii pasionati de marketing si de comunicare, vor avea oportunitatea de a lucra in echipe de 3 sau 5 colegi, pe un brief real si de a participa la un pitch. Toti participantii vor primi feedback de la clienti, iar prin evaluarea ideilor, participantii isi vor testa in timp real abilitatile in marketing si comunicare. Fiecare echipa castigatoare va fi rasplatita cu un premiu a cate 500€, premiile totale insumand 3500€.

Pentru prima data, editia de anul acesta se va desfasura atat in Bucuresti, cat si  in Cluj, astfel ca pasionatii de marketing si comunicare din cele doua orase se pot inscrie in competitia brief-urilor celor 7 clienti pe  www.competitiaa.ro pana la 21 octombrie, ora 23:59.

Ce ocazie mai buna pentru cei aflati la inceput de drum sa ia parte la un proces real de pitching, sa invete de la profesionisti si sa impresioneze un client adevarat cu propunerile lor? CompetitIAA este proiectul nostru de suflet, iar faptul ca suntem la a 6-a editie, avand in fiecare an parteneri de renume, ne-a impulsionat sa extindem initiativa impreuna cu colegii de la IAA Young Professionals Cluj, transformandu-l in cel mai complex proiect al asociatiei. Ioana Sigarteu, Presedinte IAA Young Professionals.

Project Manager Claudiu Petria, 0764 365 298

Sursa foto: Shutterstock

share

PReach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

v2