Agentiile de PR din UK vor sa scape de rau-platnici

25 May 2015

Peste 50 de agentii de PR din asociatia Public Relations Consultants Association (PRCA) au lansat un apel pentru incetarea practicilor financiare “lipsite de etica” – o referire directa la intarzierile de plata a facturilor emise catre clientii mari. Campania aduna awareness sub hashtagul #30days campaign. Managementul agentiilor este nemultumit de faptul ca se intarzie plata facturilor peste 30 de zile.

“Este nedrept ca organizatiile mari sa intarzie plata facturilor catre furnizori, printre care si agentiile de PR, fiind stiut ca firmele mici nu pot supravietui cu un cash flow impredictibil”, se arata in scrisoare. “De ce firmele mici trebuie sa imprumute, practic, cu dobanda zero, marile companii?”.

Prin acest document, agentiile britanice de PR cer clientilor sa-si achite datoriile asumate prin contracte si facturi in termen de maxim 30 de zile si sa adere la “Codul de Plati Prompte” emis de Guvernul de la Londra. Totodata, directorii agentiilor cer Executivului britanic sa transforme acest cod in lege.

Sursa: Supplymanagement.com 

 

share

PReach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

v2